“Eeuwig jong,

Wij verleggen de grens”

Premium behandeling

Anti-Aging behandelingen bij FY Clinic

Laser ontharing

Hifu Facelift

Wenst u graag een facelift zonder snijden?  Dat is mogelijk door onze hifu, het is de populairste anti-aging behandeling die zorgt voor verbazingwekkende resultaten.

We garanderen u een effectieve en veilige behandeling.  Het toestel werkt op basis van ultrasound waardoor we elk huidtype kunnen behandelen.

De Hifu behandeling voor een strakke huid!
We beginnen al stilletjes aan collageen te verliezen vanaf de leeftijd van 25, pas vanaf 35 zal dit ook zichtbaar zijn. Dit begint zich te uiten in rimpels en wallen.  Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.  Een Hifu behandeling stimuleert de aanmaak van collageen.  Dit gebeurt echter door het onderhuids weefsel zeer veilig te behandelen.  En dit zonder de huid, de zenuwen, de bloedvaten, spieren, enz,… te beschadigen.  Waardoor men dit kan beschouwen als een facelift zonder operatie.

Niet alleen voor het verstrakken van het gelaat maar ook kan deze techniek gebruikt worden op het lichaam.

De behandeling werkt tot diep in de huid waardoor de huid aangescherpt wordt.  Vervolgens gebeurt de verjonging geleidelijk. De energie gaat onmiddellijk naar de diepe weefsels om daar zijn werk te doen.

Voor wie is een HIFU behandeling geschikt?
HIFU kan voor verschillende redenen gebruikt worden:

 • Verminderen van acne en strakker maken van grove poriën
 • Verwijderen van rimpels zoals bijvoorbeeld op het voorhoofd, nek, oogcontour, nasolabiale plooien, rimpels rond de mond
 • Liften van dubbele kin, alsook liften van de wangen
 • V-vorm van het gezicht te herstellen
 • Evenals het verstrakken van buik, armen en benen
 • Liftend effect op het volledige gelaat

Kortom om de aanmaak van collageen te stimuleren

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
De aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie.  Gemiddeld zijn er 1 a 2 behandelingen nodig en het resultaat is 1 tot 3 jaar zichtbaar.

Meteen na een behandeling kan je reeds een verbetering waarnemen.  Het uiteindelijke resultaat zal pas duidelijk zijn na gemiddeld 6 maanden.

Voordelen van een HIFU behandeling

 • De bovenste huidlaag blijft intact
 • Na de behandeling heeft u enkel minimaal last van wat zwelling en roodheid
 • U kan reeds 15 min. na de behandeling minerale make-up dragen
 • Langdurig en onmiddellijk resultaat
 • Na 1 maand is 40% van het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Na 3 tot 6 maanden ziet men het beste resultaat.
Witte tanden bij FY Clinic

Tanden Witten

Een stralende glimlach is onmisbaar voor een verzorgd uiterlijk!  Wij kunnen met onze vernieuwde technologie je tanden op een veilige manier witter maken.  We bleken de tanden uitsluitend met een peroxidevrije bleekgel.  In deze bleekgel zitten alleen maar ingrediënten die 100% veilig zijn voor het gebit.  Wilt u wittere tanden en er zeker van zijn dat het bleken van uw tanden geen nare gevolgen voor uw gezondheid en gebit zal hebben? Dan kunt u uw tanden het best laten bleken met de non-peroxide bleekgel in combinatie met ons bleekapparaat.

Voor wie is een tanden wit behandeling geschikt?
Voor iedereen ouder dan 18 jaar, zowel vrouwen als mannen.  De behandeling wordt toegepast op de natuurlijke tanden en is ook ideaal om vlekjes en verkleuringen te verwijderen en we kunnen je tanden tot enkele tinten witter oplichten. Kies voor onze diamond behandeling voor een extra snel resultaat!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Na één sessie heb je reeds resultaat, maar raden een kuur aan als je het mooiste resultaat wenst. Aangezien we met de laatste nieuwe peroxidevrije producten werken, is de behandeling pijnloos en kan je meerdere sessies achter elkaar laten uitvoeren tot je het gewenste resultaat hebt.

Het effect van tanden witten blijft tussen 3 à 9 maanden behouden, naargelang de levensstijl (roken, koffie,…).

Fy Clinic

Facial Cupping

Een massagetechniek die rimpels en wallen vermindert en verstevigt de huid.  Facial cupping is een vereenvoudigde variant van de bindweefselmassage uit de traditionele geneeswijze.  Deze techniek heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel maar het grootste voordeel is wellicht het facelifteffect.  Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken.  Dit zorgt voor een versteviging van de huid en een verbetering van de rimpels.

Fy Clinic

Plasma Lift

Tijdens een plasmalift wordt uw huid op kleine schaal behandeld met plasma.
Een kleine boog, die bestaat uit geladen plasma, raakt uw huid puntsgewijs aan. Daardoor trekken de huidvezels samen krijgt u vrijwel onmiddellijk een liftend effect.

Voordeel:
– Snelle behandeling
– Zonder snijden
– Korte hersteltijd
– Langdurig resultaat, 1 tot 3 jaar (afhankelijk van uw huidconditie en levensstijl)
-Diepere huidlagen worden gestimuleerd waardoor er meer aanmaak van collageen en elastine wat nog 12 weken actief doorgaat, uw huid werkt dus nog 12 weken door met de lifting.

Waarvoor helpt de plasmalift?
– Ooglidcorrectie
– Huidverslapping
– Ouderdomsvlekken en pigmentvlekken
– Littekens
– Striemen

Hoe gaan wij te werk?
1. Ter voorbereiding plannen we een consult in waarbij uw gezondheid, wensen, de behandelmogelijkheden en de te verwachten resultaten worden besproken.
2. Voordat plasmalift plaatsvindt wordt er eerst een verdovende crème aangebracht
3. De behandeling zelf bestaat uit puntsgewijze aanrakingen met de plasmastraal.
4. Nabehandeling:
Deze is kort. Direct zichtbaar, roodheid van het behandelgebied en een lichte zwelling. Zichtbare kleine korstjes die er na 5 à 7 dagen vanzelf af vallen.

Nadien 3 dagen het behandelde gebied droog houden
Na 3 à 5 dagen komt u even terug naar FY voor controle.

In de meeste gevallen is één behandeling al voldoende. Echter kan dit verschillen per persoon.

Onze nieuwsbrief

Mis niks van onze acties, behandelingen, promo's en workshops! Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  ×

   

  Hallo!

  Wat kunnen we voor u doen?
  info@foryouclinic.be

  × Hier uw snelle vraag.