“Silhouette & Elegance,

Wij gaan ervoor”

Premium behandelingen

Figuurcorrectie bij FY Clinic

Laser ontharing

Vetbevriezing met Cryolipolyse

Cryolipolyse is het verliezen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen.  Cryolipolyse is een behandeling om hardnekkige vetcellen op bepaalde zones af te breken door middel van koude.  Zodra de vetcellen bevriezen sterven ze af, ze worden door het lymfesysteem afgevoerd naar de lever en verlaten uiteindelijk het lichaam via de urine.  Hier is het wel belangrijk dat je zeker elke dag na de behandeling veel water drinkt minstens 2 liter en dit voor een lange periode omdat het proces van verlies van vetcellen blijft doorwerken tot wel 6 maanden na de behandeling.

Het kan een oplossing bieden voor personen die ongewenst lichaamsvet op bijvoorbeeld buik, billen en benen met sporten of een dieet maar niet wegkrijgen.

Wij behandelen jou met het nieuwste toestel op de markt en de behandeling is compleet veilig en pijnloos.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Een cryolipolyse-kuur bestaat uit een 3-tal behandelingen.  Tussen twee behandelingen moeten minimaal zes weken zitten zodat het lichaam voldoende tijd krijgt om de vetcellen af te voeren.  De behandeling duurt gemiddeld 30-60 minuten.  Na een behandeling kan u gewoon u dagelijkse routine  meteen hervatten.  Meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen.  Uw huid zal dan ook niet verslappen , maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Columbian Butt Lift bij FY Clinic

Columbian Butt Lift

Wil je graag stevigere en volumineuzere billen en als extraatje een anti-cellulite behandeling?  Dan hebben wij voor jou zonder snijwerk onze Columbian butt lift het zal de vorm en het volume van je billen in de kijker zetten.

De behandeling is volkomen risicoloos en bestaat uit een intensieve vacuûmtherapie.  De behandeling is ook uitermate efficiënt tegen cellulite (vetophoping in de cellen).  De verklevingen van de cellen worden losgemaakt en de doorbloeding wordt verbeterd.

De behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Je kan kiezen voor een eenmalige booster of een meer blijvend resultaat.  Wanneer je wenst te gaan voor het meer blijvende resultaat raden we je gemiddeld 6 tot 10 behandelingen en dit 1 maal per week.  Nadat het gewenste resultaat is bereikt wordt er geadviseerd om iedere 2-3 maanden een herhaalbehandeling te komen doen om de gewenste vorm te behouden.  De behandeling duurt een 60-tal min.

Columbian Butt Lift bij FY Clinic

FY Hifem

Voor iedereen die droomt van een stevig, gespierd lichaam.  Dit toestel is ideaal voor iedereen die geen tijd heeft of geblesseerd is en dus niet kan sporten maar ook voor actieve sporters die net die extra spiermassa wensen.

Je kan opteren voor opbouw van spiermassa, liften, verstevigen, afslanken en modelleren.

Deze behandeling duurt slechts 30 min en staat gelijk aan een workout van maar liefst 5.5 uren

 

De behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Columbian Butt Lift bij FY Clinic

FY Contour

Is een multifunctioneel 3 in 1 contourapparaat die zorgt voor een globale afslanking.
Ze reduceert vetophopingen, verstevigt de huidstructuur en verbetert het lymfesysteem.

Het toestel bestaat uit drie verschillende handvaten die doelgericht werken:
– Vacuüm Radio Frequentie om de kwaliteit van de huid te verbeteren en aanzienlijke huidverstrakking te bekomen
– Vacuüm massage om cellulite aan te pakken
– Cavitatie om vetcellen af te breken.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Onze nieuwsbrief

Mis niks van onze acties, behandelingen, promo's en workshops! Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  ×

   

  Hallo!

  Wat kunnen we voor u doen?
  info@foryouclinic.be

  × Hier uw snelle vraag.