“Vernieuw en herlaad je energie,

leef positief”

Premium behandeling

Energetische behandelingen bij FY Clinic

Fy Clinic

Access Consciousness

Bij FY-Clinic werken wij aan een mind-body and soul concept.  En deze 2 magische behandeling zijn dan ook voor ons heel belangrijk en een prachtige aanvulling voor onze zaak.

Access Bars

Een energetische behandeling waarbij je 32 punten op het hoofd zachtjes aanraakt waardoor jij moeiteloos en gemakkelijk alles kan loslaten wat jou belemmert om te ontvangen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen?

Access bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals slaap, gezondheid en gewicht, seks en relaties, angst, verlangen, stress, en zoveel meer…

De energetische massage duurt een uur en in het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groter.

The Access Bars have the capacity to create shifts in your body, shifts in your level of awarness
and shifts in your level of joy.

Access Facelift

Terwijl je een Access Facelift ontvangt, worden er meerdere soorten energieën toegepast op het lichaam en het gezicht.  Deze hebben niet alleen effect op de huid maar ook de onderliggende oorzaken van veroudering, waardoor je er anders uitziet, anders gaat gedragen en je anders gaat voelen.

Elke facelift sessie geeft je lichaam de gelegenheid om al die stress, oordelen en beperkende energieën die zijn vastgezet in je gezicht, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren.

What if it was possible to look and feel younger without creating trauma to your body.

Fy Clinic

Baby Spa

Met trots kunnen we al aankondigen dat we in onze clinic ons niet alleen richten op onze mama’s en papa’s maar ook onze allerkleinste willen verwennen.

Dit kan in één van onze nieuwste babyspa’s en daarna een babymassage wat je baby een gevoel geeft van liefde, bescherming en verbondenheid geeft.  Een unieke periode/moment voor zowel kind als ouder.

Met dit concept zal FY de allerkleinste van top tot teen verwennen!

Onze nieuwsbrief

Mis niks van onze acties, behandelingen, promo's en workshops! Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  ×

   

  Hallo!

  Wat kunnen we voor u doen?
  info@foryouclinic.be

  × Hier uw snelle vraag.